artikel

Sälj inte Söder!

Just nu ligger ett förslag i stadsdelsnämnden om utförsäljning av, i princip, ALL offentlig verksamhet på Södermalm. Alliansen har visat sig sig otroligt exekutiv och kan naturligtvis inte hålla fingrarna i styr här på söder heller. Hitintills har förslaget inte debaterats i medierna och följdaktligen har inte mycket till protester hörts. Nu kan du ta del av förslaget på http://saljintesoder.wordpress.com/ eller klicka på snabblänken till vänster….
Där kan du också skriva på namninsamlingen mot utförsäljningen. Sprid informationen till vänner och bekantar, vi kommer alla påverkas. Det minsta man kan begära av våra politiker är att vi som medborgare får ta del förslagen om större strukturomvandlingar och omvänt; det minsta vi kan göra är att låta våra politiker veta att deras förslag inte går oförmärkt förbi. Vill du aktivera dig mot utförsäljningen; mejla kampanjansvarig Albin Skog. Vill du i framtiden slippa vakna och sätta morgonfikat i halsen över förryckta förslag; prenumerera på insyn; stadsdelnämdens infosajt på http://insyn.stockholm.se/insyn.asp

Kopiera länk