artikel

Nu kör vi!

Kampen mot utförsäljningen går vidare. Efter ett lyckat kampanjmöte i kväll, beslutades om följande aktioner under den närmaste veckan;
I morgon fredag den 25/5 kommer distriktet att köra sin kampanj på Medborgarplatsen från kl 16. Västra-södermalm kommer att finnas där och dela flygblad. Så kom och mingla med trevliga kamrater och hämta ett gäng flygblad. Under helgen…

 … och nästkommande vecka delar vi ut flygblad morgon och kväll, runt om på Söder. Ju fler vi blir ju större spridning av informationen. Alla krafter behövs, så ta tillfället i akt och gör skillnad! Mejla eller ring Åsa Hagelstedt(tel 0736-22 30 55 eller e-post [email protected] så får ni info om var ni kan hämta flygbladen. Åsa koordinerar också utdelningen så vi inte alla står på samma ställe…
På Torsdag den 31/5 när beslutet i nämnden skall tas, hålls en stor manifestation på Medborgarplatsen mellan kl. 16-18. Tal och musik och mycket aktion utlovas. Programmet är i skrivande stund inte klart, men kommer att läggas ut snarast. Namninsamlingen som då kommer att innehålla massvis med namn (ni har väl skrivit under?!) kommer att överlämnas till politikerna i samband med manifestationen.
 Så fram med kampglöden kamrater – tillsammans stoppar vi borgarnas tokiga förslag i papperskorgarna!

Kopiera länk