artikel

Nu gäller det!

Under parollen: Vi behöver hyresrätter! Vi accepterar inte marknadshyror! Delar vi nu på fredag den 18/4 ut flygblad mot den av alliansen föreslagna försämringen av bostadspolitiken. Enligt förslaget, som är framtaget av regeringens utredare, föreslås bl.a att de kommunala bostadsbolagen skall arbeta ”marknadsmässigt” och inte längre leda hyressättningen. Mot detta förslag måste vi protestera och göra människor medvetna om.

Så från kl 15.00 på fredag samlas alla som har möjlighet vid Södra station uppgång Rosenlundsgatan och delar flygblad! Janne Strömdahl kan kontaktas för ytterligare information på antingen [email protected] eller på mobilen 070-438 88 41.

Så, har du hela vintern suttit inne och varit sugen på att göra nåt konkret politiskt – nu har du värsta möjligheten! Klicka på bilden till höger i texten så får du upp hela flygbladet.
Läs mer på vansterpartiet.se/storstockholm

Kopiera länk