artikel

1 Maj!

Absolut, självklart i år igen – Demonstration. Men först lite förarbete… Alla krafter behövs för att samla så många som möjligt till demon. Var med och dela ut Första Maj-tidningen redan nu. Hör av er till Åsa på [email protected] och meddela mobilnummer så vi snabbt kan höra av oss när utdelningstider är bestämda. Sen Demonstration, kl 12.00 från Medborgarplatsen mot Kungsträdgården, läs mer på www.vansterpartiet.se/storstockholm. Och sist men inte minst FEST på Street.
Festa mot högern
Kom och fira första maj på arbetarrörelsens gemensamma första majfest på Street! Du kan beställa biljetter från och med 10 april på: [email protected], tel. 789 49 01, eller av oss på distriktsexpeditionen, 08-654 08 20. Förköp kostar 60 kronor, 100 kronor i dörren. Efterfrågan är stor, så beställ så tidigt som möjligt, dock senast 28 april. Du måste komma hit och hämta biljetten innan den 1 maj. Festen börjar 16.00 och avslutas 01.00. Toastmaster är Catti Brandelius och det blir konsert med Kajsa Grytt, Sånger från barrikaderna, final för författarturné för en kämpande litteratur och DJ Anna-Maria Sörberg, DJ Susanne Mobacke, DJ Shang Imam och DJ Herdy. Festen är från 18 år.

Kopiera länk