artikel

Vad händer med makten när vardagen blir politik ?

Västra Södermalm bjuder in medlemmar och andra intresserade:

Vad händer med makten när vardagen blir politik ?

Tisdag den 20 maj kl.19, i Sensus lokalen, rum 308 (plan 3),
Medborgarhuset (Medborgarplatsen)

Människors syn på politiken och dess möjligheter har förändrats. Allt färre väljer idag att aktivera sig i partier och organisationer. Men parallellt har nya former av vardagligt engagemang vuxit fram, och allt fler har åsikter om hur samhället borde se ut.

 

Adrinenne inleder ett samtal om former för politiskt engagemang. Sedan berättar Ylva Nork, föreningens informationsansvarige, om resultaten av den enkät som skickats ut till föreningens medlemmar. Har du ännu inte svarat så finns det fortfarande möjlighet att vara med i underlaget. Vi behöver din enkät senast fredag den 16:e.

Välkommen till ett spännande möte om det politiska arbetet!

Vi vill också redan nu puffa för vårens sista medlemsmöte, som hålls måndag den 16 juni på Långholmen. Då blir det rapport från kongressen (som hålls 6-8 juni i Norrköping) och sommaraktiviteter som kubb och annat. En särskild inbjudan till detta möte kommer senare.

Boka också in helgen 4-5 oktober. Då har vi en hel helg på Syninge kursgård för föreningens medlemmar med intressanta föreläsare och gruppdiskussioner. Mer information om detta kommer i början av hösten.

 

 

Kopiera länk