artikel

Socialistiskt Forum 15/11!

Med 77 programpunkter är Socialistiskt Forum Sveriges största arena för vänsterdebatt. En tummelplats för alla som tror att en annan värld inte bara är möjlig utan också nödvändig.>>

 

På Socialistiskt Forum finns det plats för både pragmatism och omvälvande visioner. Under en dag kommer så skilda frågor som finanskrisen, klimathotet, fackets utmaningar, privatiseringsvågen, det amerikanska presidentvalet, de papperslösas utsatthet, synen på familjen, antifeminismen, världshandeln, tortyren, den växande islamofobin och städernas framtid att diskuteras. Du kan lyssna till och samtala med Åsa Linderborg, Göran Greider, Johan Ehrenberg, Anneli Jordahl, America VeraZavala, Pierre Schori, Tiina Rosenberg, Jan Eliasson, Andreas Malm, Lars Ohly, Josefin Brink, Ulrika Dahl, Mattias Gardell och över hundra andra medverkande.

Med 77 programpunkter är Socialistiskt Forum Sveriges största arena för vänsterdebatt. En tummelplats för alla som tror att en annan värld inte bara är möjlig utan också nödvändig.

Läs hela programmet på http://www.abfstockholm.se/socforum/program.htm


Kopiera länk