Möten

Känslan av medvind! Nominera till Västra Södermalms styrelse!

Hej alla Kamrater i Västra Södermalm!

Det går bra för vänstern nu. En känsla av optimism och medvind sprider sig. Plus 2,5 procent i senaste SIFO. Vår politik diskuteras allt mer i media och vår nya partiordförande Jonas Sjöstedt klarar sig väldigt bra i debatterna. Kunnig, tydlig och närvarande. Nya medlemmar kommer till.

Det är helt enkelt kul att vara vänsterpartist nu – men framförallt är det viktigt och meningsfullt. Den känslan vill vi gärna dela med flera!

Valberedningen för Västra Södermalm emotser därför med glädje era nomineringar till föreningsstyrelsen som ska väljas på Årsmötet den 21/3 2012.

Att vara styrelseledamot är ett ansvarsfullt men också ett mycket givande och roligt uppdrag. Du får möjlighet att omsätta idéer till praktisk politik tillsammans med andra peppade Kamrater i Vänsterpartiets största lokalförening – vad kan vara mer stimulerande?

Skicka ett mejl och berätta vem eller vilka du vill se i styrelsen? Skriv kort eller långt om varför du tycker att just den/de här personerna borde sitta i styrelsen. Eller skicka bara in ett eller flera namn så hör vi från valberedningen av oss till de föreslagna kandidaterna. Du kan självklart föreslå dig själv om du är sugen på ett kul och utvecklande uppdrag. Vill du har mer konkret info om vad det innebär att vara styrelseledamot så tveka inte att kontakta någon av oss i valberedningen

Så med vändande mejl emotser jag en full inkorg av förslag på massor av fantastiska namn.

För valberedningen
Ylva Nork

P.S Det går naturligtvis lika bra att ringa eller skicka ett sms eller använda vanlig post. Ylva Nork 070-736 29 94 Högbergsbacken 15, 118 54 Stockholm [email protected]

Kopiera länk