Möten

Årsmöte – Jenny Wrangborg och Jonas Sjöstedt kommer, kommer du?

Samtliga medlemmar i Vänsterpartiet Västra Södermalm kallas härmed och är välkomna till föreningens årsmöte onsdagen den 21 mars på Södra Latins gymnasium (Skaraborgsgatan 14). Årsmötet börjar kl. 18.00, men kom gärna tidigare. Från kl. 17.30 och framåt serveras en juste middag. Förutom att avhandla allt ett årsmöte ska avhandla så kommer vi även att bjudas på andra inslag under kvällen. Vi är mycket stolta över att avslöja att den fantastiska och prisbelönta poeten, krönikören, kallskänkan m.m. Jenny Wrangborg kommer och läser några dikter i början av kvällen. Dessutom kommer årsmötet att avslutas med besök och ett anförande av vår nyvalda partiledare Jonas Sjöstedt.

Styrelsen hoppas att så många som möjligt av föreningens medlemmar har möjlighet att komma på årsmötet. För att vi ska kunna beställa tillräckligt med mat så är vi tacksamma om du anmäler dig senast den 16 mars till Matilda Johansson på [email protected]

Har du av någon anledning inte fått handlingarna till årsmötet (verksamhetsberättelsen, förslag till verksamhetsplan m.m.) så kontakta Matilda.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen för Vänsterpartiet Västra Södermalm

Kopiera länk