Möten

Öppet möte om hyresnivåer och ombildningar av hyresrätter

Västra Södermalm bjuder in till ett öppet möte under rubriken ”Hur kan vi få ner hyrorna och stoppa ombildningarna så att även låginkomsttagare kan bo på Södermalm?”

Till mötet har vi bjudit in inte mindre än två gäster. Dels är det Ragnar von Malmborg från Hyresgästföreningen på Södermalm och aktiv i Nätverket för Hyresgästernas Boendetrygghet. Han kommer att prata om vad som händer på hyressättningsområdet just nu, och hur det påverkar oss på Södermalm och våra hyror. Dels kommer Peggy Jönsson ifrån Hyresgästföreningen Sydost och pratar utifrån sina erfarenheter av att kämpa mot ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter i Kärrtorp.  Vad kan vi på Söder lära oss av det? Moderator för samtalet är föreningens egen Ylva Nork.

Mötet är öppet för alla, så ta med dig vänner och familj och kom och diskutera hyresgästernas situation på Söder och hur vi kan göra politik av den!

Gratis inträde. Fika finns att köpa på plats. Meddela gärna om du kommer på [email protected]

Var? Blå Kupolen, Blå bodarna 16 vid Slussen

När? Den 23 maj kl 18.30

Kopiera länk