artikel

Januariaktiviteter och årsmötesdatum

Efter helgerna anordnar partiföreningen några aktiviteter,  och du är välkommen!

Feministisk bokcirkel
Även om du inte varit med tidigare går det utmärkt att  dyka upp och prata om boken ”Det enda könet – Varför  du är förförd av den ekonomiske mannen och hur det  förstör ditt liv och världsekonomin” av Katrine  Kielos.
När? Måndagen den 7 januari kl 18-19.30
Var? Bokaffären Hallongrottans lokaler på Bergsundsgatan  25
Föreningen bjuder på fika. Anmäl dig gärna till   [email protected]
Medlemsmöte inför DÅK 2013
Ta chansen att påverka partiets verksamhet i  Storstockholmsdistriktet. Tisdagen den 15 januari ses vi för att  välja partiföreningens ombud till 2013 års  distriktsårskonferens som kommer att äga rum den 16-17 mars 2013.  Vi diskuterar distriktsstyrelsens förslag till verksamhetsplan för  2013 och skriver gemensamma motioner. Ta med ditt färdiga  motionsförslag, din lösa idé eller kom som du är. Vi  startar med gruppdiskussioner och motionsskrivarworkshop.
Distriktets förslag till verksamhetsplan skickas ut till samtliga  medlemmar tillsammans med decembernumret av Vänsteraktuellt. Alla  handligar finns också på distriktets hemsida:  http://storstockholm.vansterpartiet.se/2012/12/13/handlingar-till-distriktsarskonferensen-2013/
När? Tisdagen den 15 januari kl 18-20.30
Var? Tanto seniorlokus, Rosenlundsgatan 44
Skulle du vilja vara ombud på distriktsårskonferensen men  har inte möjlighet att komma på medlemsmötet? Anmäl  ditt intresse till Ida Strid via e-post [email protected].
Tänd ljus för allmännyttan – favorit i  repris! Trots att det var minus sexton grader ute förra gången  så tyckte vi som var med att det var jätteroligt att tända  ljus för allmännyttan. Därför har vi bestämt oss  för att göra det en gång till.
Platsen är densamma som förra gången, nämligen  Götgatan 28 (mittemot ingången till Slussens t-bana). Där  finns ett hus i allmännyttig regi som vi kommer att tända ljus  för. Vi kommer också att dela flyers. Syftet är även  denna gång att uppmärksamma allmännyttans roll på  bostadsmarknaden, utförsäljningar av allmännyttan och att vi  behöver bygga mer för att lösa Stockholms akuta bostadsbrist.  Kom som du är – ljus och flyers kommer att finnas på  plats!
När? Tisdagen den 22 januari kl 18-19.
Om du vill förbereda dig, läs gärna här:
Årsmöte i föreningen
Preliminärt datum för årsmötet är den 19  februari. Reservera datumet i kalendern redan nu.
Gott nytt!
Kopiera länk