artikel

Nominera till föreningens styrelse!

Valberedningen för Västra Södermalm tar med glädje emot era nomineringar till föreningsstyrelsen som ska väljas på årsmötet den 19 februari 2013. Att vara styrelseledamot är ett ansvarsfullt men också ett mycket givande och roligt uppdrag. Du får möjlighet att omsätta idéer till praktisk politik tillsammans med andra peppade kamrater i en av Vänsterpartiets största lokalföreningar.

 
Skicka ett mejl eller ring och berätta vem eller vilka du vill se i styrelsen! Skriv kort eller långt om varför du tycker att just den/de här personerna borde sitta i styrelsen. Eller skicka bara in ett eller flera namn så hör vi från valberedningen av oss till de föreslagna kandidaterna. Du kan självklart föreslå dig själv om du är sugen på ett kul och utvecklande uppdrag. Vill du ha mer konkret info om vad det innebär att vara styrelseledamot så tveka inte att kontakta någon av oss i valberedningen.

 
Ylva Nork 070-736 29 94 [email protected] eller

Mårten Andersson 070-4828624, [email protected]

Kopiera länk