artikel

Medlemsmöte den 27 mars 18:30 med Vänsterpartiet Västra Södermalm

Vårsolen har äntligen börjat visa sig och våra depåer börjar åter fyllas på med energi. Energi som vi behöver för att påminna vår omgivning om att den borgerliga politiken med dåliga arbetsvillkor, id‐kontroller i tunnelbanan och vinster i välfärden inte är det enda alternativet. Tillsammans skapar vi ett bättre och mer solidariskt Stockholm! Dags att engagera dig!

Repskap, arbetsgrupper och inspiration från Aron Etzler

Året inleds med ett medlemsmöte där vi presenterar de två arbetsgruppernaför kommunikation och utåtriktat arbete som vi hoppas att du vill vara med i. Vi har dessutom lediga platser i repskapet för dig som vill vara med och bland annat påverka vilka som blir partiets representanter inför kommunalvalet 2014.
För att vi ska hitta den rätta glöden har vi bjudit in vår partisekreterare Aron Etzler som ska inspirera oss inför det kommande året och det valår som stundar.
Aron Etzler ‐ partisekreterare med en plan
Det var flera i partiföreningen som blev inspirerade av Vänsterpartiets partisekreterare Aron Etzler på Socialistiskt forum i höstas när han talade om vad Vänstern behöver göra för att bättre nå ut med sin politik.

Nu vill vi ge hela partiföreningen chansen att få uppleva den känsla av framtidstro och kämparglöd som bara en riktigt skarp analys med förslag till konkret handling kan ge.

Aron Etzler

Välkomna den 27 mars kl. 18:30 på Södra Latin. Föreningen bjuder på smörgåsar. Anmäl dig till [email protected]

 

 

Kopiera länk