artikel

Medlemsmöte 23 april 18:30

Vi diskuterar politik och laddar inför första maj!

Mötet inleds med att oppositionslandstingsrådet Håkan Jörnehed talar om arbetet i landstinget och om hur lokalföreningarna kan lyfta frågor som är aktuella i landstinget. Därefter diskuterar vi vidare i smågrupper för att sedan lyfta frågorna från gruppdiskussionerna till en gemensam diskussion.
Vi avslutar med att peppa inför första maj genom att samla ihop nya och gamla ramsor och slagord. Så leta fram era bästa rim och ta med till mötet!

Mötet äger rum 18:30-20:30 på Södra Latins Gymnasium, Skaraborgsgatan 14. Anmäl dig på [email protected].

 image_jörnehed_300 Håkan Jörnehed är nytillträtt landstingsråd från den 1 janauri 2013. Han har mest arbetat med sjukvårdsfrågor tidigare och får nu ett ansvar för alla landstingets politikområden. Håkan säger: ”Att ha blivit landstingsråd är ett stort förtroende. Det är väldigt roligt och lite pirrigt. Vi lever i ett segregerat län där klyftan mellan de med god hälsa och de med hög ohälsa ökar. Den absolut viktigaste prioriterade landstingsfrågan enligt mig är det att minska hälsoklyftorna i länet.”
Kopiera länk