artikel

Parkhäng – söndag 19 maj, 13:00

rosenlundsparken_cut


Det kan inte ha undgått någon att stadsbygnadskontoret har lagt fram en detaljplan för Rosenlundsparken och kvarteret Linjalen. Vi i Vänsterpartiet Västra Södermalm bjuder in till parkhäng söndag 19 maj för att diskutera och lyssna till åsikter om planen.

Vi samlas i parken för att samtala med boende, förbipasserade och med varandra om planerna på en väg genom parken. Kom förbi och prata lokalpolitik och ta det lugnt en stund i gräset. Föreningen bjuder på fika.

När: söndagen den 19 maj kl 13:00 Var: i Rosenlundsparken vid gångvägen som är en förlängning av Swedenborgsgatan.

Maria Hannäs, Gunnar Ågren, Sebastian Wiklund och Juliana Gristelli har skrivit en insändare om hur V ser på planen på Söder Vänsters blogg: http://sodervanster.v-blog.se/

all_three
Kopiera länk