artikel

10 år sedan segern, 1 år till valet

both

Lördagen den 14 september är det tio år sedan folkomröstningen om EMU. Svenskarna levererade ett klart och tydligt NEJ till det etablissemang som drivit på för en medlemskap i den gemensamma valutan. Nu ser vi hur Euron har förvärrat den ekonomiska krisen i många av Europas länder.

Det tänker vi fira med tårtkalas i Fatbursparken från 12:00 framåt. Kom förbi och äta tårta, dricka kaffe och prata politik. Josefin Brink, riksdagsledamot för Vänsterpartiet, kommer att vara med (en del av tiden).

Och se ut efter andra Vänsterparti-händelser genom hela Stockholm imorgon (Farsta Centrum (med Jonas Sjöstedt), Ringen, Skanstull, Högdalen, Bagarmossens centrum, Liljeholmen, Skytteholmsparken i Solna och Gustavsbergs centrum).

Och det har väl inte undgått någon att det är val nästa är, och imorgon är det ett år till valet!

 

Kopiera länk