artikel

Motionsmöte – 1 oktober 2013

Tisdagen den 1 oktober Kl. 18.30

Södra Latins gymnasium, Skaraborgsgatan 14

I januari 2014 är det återigen dags för Vänsterpartiets kongress, i år på Münchenbryggeriet. Kongressen är partiets högsta beslutande organ och därför viktig att påverka. Alla partiföreningar och partimedlemmar har rätt att skriva motioner till kongressen, och motionerna är grunden till de beslut som fattas. Partistyrelsen föreslår att vi fokuserar på de föreslagna kongressuttalanden om EU-parlamentsvalet och riksdagsvalet. (Du kan hitta mer information här: http://www.vansterpartiet.se/kongress2014/)!

Vänsterpartiet Västra Södermalm kallar till medlemsmöte att diskutera motioner som vi önskar att lägga fram som partiförening.
Ta chansen att påverka partiet. Kom på medlemsmöte och diskutera Västra Södermalms motioner till kongressen!

Mer info: [email protected]

Kopiera länk