artikel

Valet, jobben, Jenny!

jenny_collageVänsterpartiets kongressuttalande om riksdagsvalet visar att arbetsmarknadspolitiken kommer att bli en prioriterad fråga i valrörelsen vid sidan av vinster i välfärden. Vi laddar inför valrörelsen tilsammans med Jenny Bengtsson, ordförande i Hotell- och restaurangvänstern och kandidat till riksdagen. Jenny pratar om facket, om Vänsterpartiets arbetsmarknadspolitik och partiets arbetslivskampanj där hon ingått i kampanjgruppen.

Vänsterpartiets kongressuttalande om riksdagsvalet visar att arbetsmarknadspolitiken kommer att bli en prioriterad fråga i valrörelsen vid sidan av vinster i välfärden. Vi laddar inför valrörelsen tilsammans med Jenny Bengtsson, ordförande i Hotell- och restaurangvänstern och kandidat till riksdagen. Jenny pratar om facket, om Vänsterpartiets arbetsmarknadspolitik och partiets arbetslivskampanj där hon ingått i kampanjgruppen.

Se det här som din chans att vässa argumenten till valstugan eller helt enkelt lära dig mer om Vänsterpartiets politik i arbetsmarknadsfrågor!

Kopiera länk