artikel

En hälsning från vår omvalda ordförande Freddy Grip

Ta fram kalendern, hälsningen innehåller också tre öppna möten ni inte får missa.

41_cut

 

Igår hade Vänsterpartiet Västra Södermalm årsmöte. Årsmötet fattar per definition de klokaste besluten och det är med stolthet och glädje som vi börjar ett nytt verksamhetsår.

Jag vill börja med att tacka för förtroendet att bli omvald som ordförande. Västra Södermalm går framåt och det känns otroligt inspirerande att få vara med och leda partiföreningen in i valrörelsen. Det känns tryggt och väldigt bra att leda föreningen tillsammans med den nya styrelsen: Ida Strid, Juliana Gristelli, George Farrants, Marie Nohrén, Lena Murray, Calle Dahlström, Kajsa Bysell och Johan Sjöberg. Grattis till förtroendet!

Valrörelsen är igång och valet det vinner vi tillsammans. Oavsett om du gick med i partiet när det bildades 1917 eller om årsmötet var din första aktivitet vill vi i styrelsen att du ska bidra i valet. Vårt mål är att minst 100 medlemmar aktivt deltar i valrörelsen. Vi kommer samla till arbetsträff och utbildningar för att alla ska vara trygga och få uppgifter de känner sig bekväma med. Anmäl ditt intresse och kreativa idéer till [email protected]

Vi ställer nu om till kampanjorganisation och kommer tillämpa 2:1 metoden, för varje internt möte kommer vi ha minst två utåtriktade aktiviter. Detta ställer krav på oss att vara många aktivister så du behövs. Vi går ut stort och har redan tre öppna möten inplanerade.

En politik för rättvisa – 26 februari kl 18.30
Öppet möte med vår ekonomiskpolitiske talesperson Ulla Andersson Gotlandssalen, Gotlandsgatan 44

Ett starkt vänsterparti – 10 mars kl 18:30
Öppet möte med vår partiledare Jonas Sjöstedt i Aulan, Södra Latins Gymnasium, Skaraborgsgatan 14

Skolan en viktig valfråga – 27 mars kl 18:30
Öppet möte med vår skolpolitiska talesperson Rosanna Dinamarca Musiksalen, Södra Latins Gymnasium, Skaraborgsgatan 14

Kopiera länk