artikel

Senaste nytt – Rosanna Dinamarca kommer!

dinamarca_skola

Panelsamtal om Vänsterpartiets skolpolitik.

Rossana Dinamarca, Vänsterpartiets utbildningspolitiska talesperson, Freddy Grip, lärare och riksdagskandidat för V och Martina Gunnmo Grönros, Vänsterpartiets representant i utbildningsnämnden samtalar om skolan.

  • 27 mars.
  • Fika (gratis 18.00)
  • Mötet börjar 18:30
  • Musiksalen, Södra Latins Gymnasium, Skaraborgsgatan 14

För nästa medlemsmöte är något speciellt…

Haka på skoldebatten!

Haka på skoldebatten!* Vänsterpartiet Storstockholm släpper idag en rapport i DN Stockholm som visar att lärartätheten är drygt tio procent lägre i de fristående grundskolorna jämfört med kommunala. I hela 22 av länets 26 kommuner går det fler elever per lärare i fristående grundskolor jämfört med kommunala.

 

 

Läs rapporten på Vänsterpartiet Storstockholms hemsida här.

 

Kopiera länk