artikel

Nominera till uppdrag i världens bästa partiförening!

Valberedningen för Västra Södermalm tar med glädje emot era nomineringar till föreningsstyrelse och föreningsordförande som ska väljas på årsmötet den 15 mars. Att vara styrelseledamot är ett ansvarsfullt men också ett mycket givande och roligt uppdrag. Du får möjlighet att omsätta idéer till praktisk politik tillsammans med andra peppade kamrater i en av Vänsterpartiets största lokalföreningar.

Allt du behöver göra är att skicka ett mail eller ringa och berätta vem eller vilka du vill se i styrelsen! Vill du ha mer konkret information om vad det innebär att ha ett styrelse- eller ordförandeuppdrag i föreningen så tveka inte att kontakta Matilda som är sammankallande i valberedningen.

På årsmötet ska föreningen även välja en revisor och en revisorssuppleant, vi välkomnar även nomineringar till dessa poster.

Det är möjligt att nominera fram tills på årsmötet, men för att valberedningen ska hinna kontakta alla och ha möjlighet arbeta fram ett genomtänkt förslag till styrelse m.m. så vill vi ha in alla nomineringar senast den 8 mars.

Nomineringar skickas till valberedningens sammankallande, Matilda Johansson, på [email protected].

Kopiera länk