artikel

Start för feministisk bokcirkel!

Om du också har tänkt att du vill läsa aktuella feministiska böcker och sen diskutera dem med smarta vänstermänniskor så ska du läsa vidare här!

Vänsterpartiet Västra Södermalm startar nu en feministisk bokcirkel i samarbete med den fantastiska bokhandeln Hallongrottan och ABF. Vi börjar med att ses måndagen den 15 oktober för att diskutera lite riktlinjer och vilka böcker vi vill läsa. Vårt förslag är dock att vi börjar med Nina Björks nya bok ”Lyckliga i alla sina dagar – om pengars och människors värde”. Givetvis behöver en inte ha köpt och läst boken innan den första träffen. Hallongrottan har bunkrat upp med ett flertal ex av boken, så det går bra att köpa den på plats den 15 oktober (om vi väljer att starta med den).

Vi bjuder på mackor så meddela oss senast den 10 oktober på [email protected] om du kommer.

Plats: Hallongrottans lokaler på Bergsundsgatan 25 (närmsta T-bana är Hornstull)
Datum: 15 oktober
Tid: 18.00-19.30

Varmt välkommen!

Kopiera länk