artikel

Nominera mera!

Valberedningen för Västra Södermalm tar med glädje emot era nomineringar till föreningsstyrelsen som ska väljas på årsmötet den 19 februari 2014. Att vara styrelseledamot är ett ansvarsfullt men också ett mycket givande och roligt uppdrag. Du får möjlighet att omsätta idéer till praktisk politik tillsammans med andra peppade kamrater i en av Vänsterpartiets största lokalföreningar.

Allt du behöver göra är att skicka ett mail eller ring och berätta vem eller vilka du vill se i styrelsen! Skriv kort eller långt om varför du tycker att just den/de här personerna borde sitta i styrelsen. Förutom namn och motivering på den/de du vill nominera så är vi i valberedningen tacksamma om du även skickar med kontaktuppgifter till den/de du nominerar. Du kan självklart föreslå dig själv om du är sugen på ett kul och utvecklande uppdrag. Vill du ha mer konkret info om vad det innebär att vara styrelseledamot så tveka inte att kontakta Matilda som är sammankallande i valberedningen.

På årsmötet ska föreningen även välja en revisor och en revisorssuppleant, vi välkomnar även nomineringar på dessa poster.

Det är möjligt att nominera fram tills på årsmötet, men för att valberedningen ska hinna kontakta alla och ha möjlighet arbeta fram ett genomtänkt förslag till styrelse m.m. så vill vi ha in alla nomineringar senast den 10 februari.

Matilda Johansson
mail: [email protected]
tel: 070-485 42 09

Kopiera länk