artikel

Nomineringsmöte, 3 november

Vill du representera Vänsterpartiet?

  • Måndagen den 3 november bjuder Vänsterpartiet Västra Södermalm in till nomineringsmöte till nämnder och styrelser i Stockholms Stad.
  • Plats: Svärdet, Tanto seniorlokus, Rosenlundsgatan 44
  • Tid: kl 18:30 med fika från 18:00
  • Nya (och nygamla!) medlemmar är välkomna att mingla med styrelsen från 17:30.

Det nya mandatperioden gör att vi behöver nominera kandidater till en del nämnder och styrelser i Stockholms stad. Dessa är viktiga poster där man har möjligheten att representera Vänsterpartiet och arbeta för vår politik.

I regel sammanträder nämnder och styrelser en gång i månaden. Därutöver kan ledamöterna även ingå i ett utskott eller en delegation som sammanträder oftare.

Antalet nämnder och styrelser samt deras sammansättningar är ännu inte helt fastställt av den nya majoriteten, vilket innebär att det kan bli ändringar i detta avseende. En preliminär lista hittar du här.

Vill du nominera dig själv eller någon annan?

Skicka då in en kort presentation (max 200 ord) av dig själv eller den du vill nominera, tillsammans med fullständiga personuppgifter: namn, sysselsättning, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Skicka din nominering till [email protected] senast onsdagen den 29 oktober.

Kopiera länk